Thursday, April 26, 2007

Ijok... 1904 or 2004?

Taking the cue from a reader, I checked again this IC no -- 040905745370 -- against the Election Commission (EC's) online database search.



I wonder if this Mdm Lim Gho, female, from the locality of 096 / 11 / 06 / 001 - KG BAHRU IJUK, was born in the year 1904 or 2004.

She could be 103 years old if born in 1904, or merely 2 years old if born in 2004.

Will her vote count this April 28 to decide the next elected representative of Ijok?

VIVA LA UMNO

6 comments:

Anonymous said...

woi bahlol..ko tatau ke tak semua ic number ikut tarikh lahir..aku punye pun tak sama ngan birth date aku...ko ni bahlol ke ape?tu laa tgk blue banyak2 lagi..kan dah bahlol mcm bapak ko!mak ko pun bahlol..adik beradik ko semua bahlol...mak bapak adik beradik semua melancap depan screen komp eh?

betty said...

hahaa...kau anak luar nikah/anak haram pasal tu no ic kau x sama ngan date kau lahir!!anak bangla mana mak kau main dapat kau!!tu kalu mak kau x kangkang merata..haha..
anak gampang rupa nya...hahaha...

ammobodoh said...

yelah tu...anak gampang mamat tu.
pasal tu nombor ic tak sama..
bapa dia pun mamat indo kontrak dh balik indo...pasal tu dia marah sgt..

badawi said...

ic tak sama macam tarikh lahir??
tak pernah jumpa aku pulak orang ic lain tarikh lain!

ayah kau bangla ke?ibu kau main kotek bangla main dapat kau??

tidak pun kau ini anak pungut pelacur main dgn orang nepal.buang kau mak kau kutip.

atau mak kau pun pelacur rm5 ringgit je.

KJ said...

hehehe.
mamat tu khari kot..menyamar je.

yasser said...

wah.marah sungguh orang tu.
mak pelacur bapa orang nepal.
memang macam tu.
ic tak sama macam tarikh lahir???
memang anak haram kejadah je tu